Amb els tiquets es pot comprar en 120 comerços locals d’Utiel adherits a aquesta campanya.

La recollida de vals s’amplia fins al 12 de gener.

Utiel, 11 de desembre de 2023

El Consorci València Interior (CVI) inicia hui dia 11 de desembre la tradicional campanya de repartiment de vals de compra entre els veïns i veïnes d’Utiel, gràcies al programa El meu Compte Ambiental. D’aquesta manera, es pretén premiar l’esforç de la ciutadania que ha depositat adequadament els residus en l’ecoparc i el ecomóvil durant tot l’any. Amb els vals entregats es podrà pagar en més de 120 establiments d’Utiel adherits a la campanya.

En la passada edició, el CVI va repartir 14.540 euros en aquesta campanya i va beneficiar a 1.151 famílies que van veure com s’alleujava la seua economia durant les festes nadalenques amb aquesta iniciativa.

Els vals de la present campanya es podran recollir des de hui dia 11 de desembre fins al 12 de gener de 2024 i es podran gastar fins al 31 de gener de 2024 a les botigues d’Utiel, gràcies també a la col·laboració del comerç local. Enguany, com és habitual, s’ha establit una cita prèvia perquè es puguen recollir els vals amb comoditat i sense aglomeracions. Únicament es podran recollir trucant al telèfon 672144655 i amb cita prèvia. Els vals es recullen en la seu de la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi, situada al carrer Adarb número 5, 1a d’Utiel.

Per a informar la ciutadania sobre la recollida de vals s’han establit unes accions d’educació ambiental, ja que la intenció és que tota la informació de la campanya arribe adequadament a la ciutadania.

Aquesta iniciativa està consolidada i amb ella es pretén unir el bon comportament mediambiental amb l’impuls al comerç local gràcies a l’Agència de Desenvolupament Local d’Utiel. I és que els comerciants porten anys col·laborant activament amb aquesta tasca de reconeixement a les persones d’Utiel que ajuden a aconseguir millors resultats mediambientals en les instal·lacions de valorització de residus domèstics del Consorci València Interior.

[:]