El Consorci València Interior inverteix 124.000 euros en un edifici annex a l’aula ambiental de la planta de Llíria

Anteriores

La construcció serveix per a crear un nou espai d’educació ambiental, una aula taller i oficines per al personal administratiu i de gestió de l’ensLlíria, 14 de gener de 2022

El Consorci València Interior (CVI) està a punt de finalitzar les obres d’ampliació de l’aula ambiental situada en el complex de tractament de residus de Llíria. D’aquesta manera, en aquest primer trimestre de l’any podran utilitzar-se com a complement de l’actual instal·lació ambiental.

La inversió que s’ha realitzat per a dur a terme aquesta obra és de 124.052,37 euros procedent íntegrament d’una subvenció de la Generalitat Valenciana per a la millora de les infraestructures dels consorcis de residus. El president del CVI, Robert Raga, ha manifestat que és una fita important per a l’entitat i ha agraït al director general d’Educació i Qualitat Ambiental, Joan Piquer la seua aposta per aquest consorci i per tots els ens consorciats de residus de la Comunitat Valenciana.

L’edifici en construcció està annex a l’aula ambiental i comunicat amb ella i té una superfície útil de 60 metres quadrats. La planta albergarà despatxos, sales d’oficina i reunions, així com una nova aula taller, la qual cosa permetrà poder albergar dues visites educatives simultàniament, reunions de la Junta de Govern o les trobades dels futurs consells de participació territorial i ciutadana. Ara sí que es disposarà d’un espai propi per a la gestió i l’administració del consorci.

Nou equip de treball

I és que el CVI tindrà per primera vegada un equip d’administració propi, per tant, aquestes instal·lacions serviran també com a espai de treball i gestió per a les quatre persones que s’incorporaran en breu a treballar en aquest ens consorciat: un tècnic d’administració general, un administratiu, un educador ambiental responsable del programa de compostatge i una persona responsable de contractes. Tots ells, al costat del gerent, disposaran d’un espai propi unificat en la planta de tractament de residus de Llíria per al registre general d’instàncies, les labors administratives generals i els treballs diaris que redundaran en el bon funcionament de l’ens consorciat i l’augment en la qualitat assistencial a la ciutadania.