El Consorci València Interior ha entregat prop de 15.000 euros en tiquets que la ciutadania ha canviat en més de 120 comerços locals.

El Consorci València Interior (CVI) ha finalitzat amb èxit la campanya del meu Compte Ambiental a Utiel on s’han entregat un total de 2.965 vals descompte a 2.026 famílies de la localitat. En total, el CVI ha entregat 14.825 euros que han alleujat l’economia de la ciutadania d’Utiel en plena campanya nadalenca. Un nou rècord, ja que cada vegada són més les persones que depositen correctament els seus residus en l’ecoparc o ecomòbil.

D’aquesta manera, es pretén premiar l’esforç de la ciutadania que ha reciclat correctament durant l’any, gràcies a la campanya el meu Compte Ambiental que, any a any, beneficia a més persones perquè cada vegada són més els que tenen un bon comportament ciutadà. Els veïns i veïnes que han anat depositant durant l’any els residus en l’ecoparc i el ecomòbil adequadament, són els beneficiaris dels vals descompte de la campanya. Amb els tiquets entregats s’ha pogut pagar en més de 120 establiments d’Utiel adherits a la campanya.

Enguany, igual que l’anterior, la campanya té una particularitat a causa del COVID-19. Per això, es va establir una cita prèvia perquè els veïns i veïnes pogueren recollir els seus vals amb comoditat i sense aglomeracions i respectant totes les mesures de seguretat.

Per a informar la ciutadania sobre la recollida de vals es van desenvolupar durant el mes de desembre tres accions d’educació ambiental en el centre d’Utiel amb la intenció que tota la informació de la campanya arribara adequadament a la ciutadania.

La iniciativa comercial de la campanya el meu Compte Ambiental està consolidada i amb ella es pretén unir el bon comportament mediambiental amb l’impuls al comerç local. I és que els comerciants porten anys col·laborant activament amb aquesta tasca de reconeixement a les persones d’Utiel que ajuden a aconseguir millors resultats mediambientals en les instal·lacions de valorització de residus domèstics del Consorci València Interior.

Equip d’educació ambiental deCVI durant les accions en els mercats d’Utiel