El CVI entrega 14.800 euros a 1.159 famílies a Utiel en vals de compra de la campanya el meu Compte Ambiental

Anteriores

El Consorci València Interior ha entregat 2.960 tiquets de 5 euros cadascun que la ciutadania ha canviat en més de 120 comerços locals

El Consorci València Interior (CVI) ha finalitzat amb èxit la campanya del meu Compte Ambiental a Utiel on s’han entregat un total de 2.960 vals de compra a 1.159 famílies de la localitat. En total, el CVI ha entregat 14.800 euros que han alleujat l’economia de la ciutadania d’Utiel en plena campanya nadalenca i de rebaixes. Aquesta dada és fruit del correcte depòsit de residus en l’ecoparc o ecomòbil i de l’augment en la conscienciació i la sensibilització ambiental.
D’aquesta manera, es recompensa a la ciutadania que ha reciclat correctament durant l’any. Els veïns i veïnes d’Utiel que han anat depositant els residus en l’ecoparc i el ecomòbil adequadament, són els beneficiaris dels vals de compra de la campanya. Amb els tiquets entregats, de 5 euros cadascun, s’ha pogut pagar en més de 120 establiments d’Utiel adherits a la campanya.
Enguany, igual que en anys anteriors, s’ha establit una cita prèvia perquè els veïns i veïnes pogueren recollir els seus vals amb comoditat i sense aglomeracions i respectant totes les mesures de seguretat.
Per a informar la ciutadania sobre la recollida de vals s’han desenvolupat durant el mes de desembre tres accions d’educació ambiental en el mercat d’Utiel amb la intenció que tota la informació de la campanya arribara adequadament a la ciutadania.
La iniciativa comercial de la campanya el meu Compte Ambiental està consolidada i amb ella es pretén unir el bon comportament mediambiental amb l’impuls al comerç local, gràcies a l’Ajuntament d’Utiel i a la col·laboració de l’Associació del Comerç i la Indústria d’Utiel i l’Associació Utiel Gastronòmica- Marca de Qualitat. I és que els comerciants porten anys col·laborant activament amb aquesta tasca de reconeixement a les persones d’Utiel que ajuden a aconseguir millors resultats mediambientals en les instal·lacions de valorització de residus domèstics del Consorci València Interior.