Mercedes-Benz Trucks España ha signat a València la primera comanda que es realitza a Espanya d’un eActros amb els gestors de l’empresa AtienzaTrans Hnos, que proveeixen de serveis de transport de residus al Consorci València Interior. Aquest nou model de Mercedes-Benz Trucks és des de l’any passat el primer camió pesat de propulsió elèctrica que es produeix en sèrie a Europa.

La signatura es va realitzar en les instal·lacions de Valdisa a València, on Pedro Santiago, gerent de vendes de Mercedes-Benz Trucks España, al costat de Mario Polo, gerent de Valdisa Industrials, i Juan Vicente Cervera, comercial del concessionari, van acompanyar a Roberto Atienza en la seua aposta per la mobilitat elèctrica en un sector industrial que comença a agafar impuls.

El eActros de Mercedes-Benz adquirit per l’empresa valenciana AtienzaTrans Germans respon a la configuració de camió rígid de tres eixos, ofereix 27 tones de MMA, una potència sostenible de 544 CV, una autonomia d’utilització de fins a 400 quilòmetres i incorpora un equip amb ganxo Multilift específicament desenvolupat per a prestar servei en l’activitat de recollida de residus.

AtienzaTrans Hnos, client de Mercedes-Benz des de 1980, té la seua base logística a Loriguilla i va ser fundada en 1978 per Sr. Ángel Atienza, pare dels actuals gerents. Els seus començaments en el transport van ser en l’especialitat de moviment de terres i va anar en 2009 quan els seus fills -Ángel i Roberto- van decidir diversificar les seues activitats i començar a operar en el sector de la recollida de residus. En 2012 l’empresa va prendre l’actual denominació de AtienzaTrans Gns.

Un dels seus principals clients és Urbaser, companyia global de gestió de residus i solucions ambientals, que en col·laboració amb el Consorci de València Interior, s’encarrega a través d’Atienza Trans Hnos de la recollida de residus dels 27 ecoparcs de la regió, sent la major xarxa de punts nets informatitzats d’Espanya.

La signatura es va dur a terme en les instal·lacions de Marcedes-*Benz Valdisa, a València.

El President del Consorci, Robert Raga, va indicar que “el Consorci València Interior està participat per la Generalitat i la Diputació de València i s’encarrega de la gestió dels residus municipals de 61 localitats de cinc comarques valencianes, que reuneixen una població de 250.000 habitants i un volum de residus que aconsegueix les 200.000 tones anuals”.

Amb l’adquisició d’aquest primer Mercedes-Benz eActros, “AtienzaTrans Gns. demostra el seu total compromís amb la sostenibilitat, el respecte pel medi ambient i la seua total confiança en una marca com Mercedes-Benz Trucks”, va comentar Roberto Atienza.