La campanya del meu Compte Ambiental del CVI premia a les persones que dipositen correctament els seus residus en l’ecoparc o ecomóvil

Utiel, 12 de desembre de 2022

El Consorci València Interior (CVI) inicia hui dia 12 de desembre la tradicional campanya de repartiment de vals descompte entre els veïns i veïnes d’Utiel gràcies al programa El meu Compte Ambiental. D’aquesta manera, es pretén premiar l’esforç de la ciutadania que ha dipositat adequadament els residus en l’ecoparc i el ecomóvil. Amb els tiquets lliurats es podrà pagar en més de 120 establiments d’Utiel adherits a la campanya.

En la passada edició, el CVI va repartir 14.825 euros en aquesta campanya i va beneficiar a més de 2.000 famílies que van veure com s’alleujava la seva economia durant les festes nadalenques amb aquesta iniciativa.

Els vals de la present campanya es podran recollir des d’avui dia 12 de desembre fins al 13 de gener de 2023 i es podran consumir fins al 31 de gener de 2023 a les botigues d’Utiel, gràcies també a la col·laboració del comerç local. Enguany, com és habitual des de l’arribada del COVID, s’ha establert una cita prèvia perquè es puguin recollir els vals amb comoditat i sense aglomeracions. Únicament es podran recollir trucant al telèfon 648267509 i amb cita prèvia.

Per a informar la ciutadania sobre la recollida de vals s’han establert unes accions d’educació ambiental els dies 14, 21 i 28 de desembre de manera itinerant pel mercat ambulant i el mercat municipal, ja que la intenció és que tota la informació de la campanya arribi adequadament a la ciutadania.

Aquesta iniciativa està consolidada i amb ella es pretén unir el bon comportament mediambiental amb l’impuls al comerç local gràcies a l’Agència de Desenvolupament Local d’Utiel. I és que els comerciants porten anys col·laborant activament amb aquesta tasca de reconeixement a les persones d’Utiel que ajuden a aconseguir millors resultats mediambientals en les instal·lacions de valorització de residus domèstics del Consorci València Interior.